yohioseremedyfanfics

Direktlänk till inlägg 25 april 2015

Ransom avsnitt 5

Av Kawaiigirl Kawaiigirl - 25 april 2015 23:15

Konnichiwa!


Här kommer avsnitt 5 av Ransom^^ 


Hoppas ni gillar den! :)


Sara's Perspektiv


Jag går in i byggnaden personen ville att jag skulle gå till, det är övergivet och massa saker omkring.

Jag sätter mig ner på en bänk "Klockan är 14:00, han borde komma snart" säger jag tyst och tittar på klockan. Jag hör sen fotsteg bakom mig och jag vänder mig om och får ett slag i ansiktet och faller ner mot golvet med ett stön. Mannen hoppar på mig och tittar på mig. Han har en mask för huvudet och allt jag ser är hans ögon och mun. "Det är väldigt enkelt. Vi är trötta på eran lek, be din man att ta tillbaka det han sa och ge oss pengarna. Eller så kommer ni hitta delar av eran son över hela stället. Okej?" säger han och håller ett grepp om min hals. "Det är inte så svårt, vi har en knif och pistol" säger han och täcker sen något över mitt huvud och lämnar stället. Jag hostar och tar bort det han la över mitt huvud men stelnar sen till.


Jag kommer hem gråtandes och berättar vad som hänt, Tommy håller om mig och lugnar ner mig. Han tittar sen på bordet och stirrar på tröjan. Det är Yohio's tröja som har massa hål och blod. "hur pratade mannen?" frågade Andreas. "Han viskade bara, bara viskade" säger jag snyftandes. Andreas tar på sig plasthandskar och lägger ner tröjan i en genomskinlig plastpåse. Jag tittar sen på Tommy "Du betalde för att vara med i programet på tv:n, varför kan du inte betala för din son?" säger jag med tårar och tittar på honom. Han tittar på mig sen på Andreas "Det kan få din son tillbaka" säger Andreas och lämnar rummet. Tommy suckar och tittar på mig och är tyst i ett par minuter sen tittar han på mig "Förlåt" säger han ledsamt. "Jag hoppas, att du kan förlåta mig för det här. Och för vad jag ska göra nu" säger han och tittar på mig och lännar sen rummet.


Tommy's Perspektiv


Jag lämnar rummet och går ut, "Tommy vart ska du?" säger Andreas och går mot mig. Jag lyssnar inte utan går "Vänta, tänk innan du agerar" säger han. Jag fortsätter gå och går iväg, pressen ser mig och alla omringar mig med kameror och frågor. Jag tittar på dem "Jag skulle vilja säga en sak" säger jag. "Och det är att jag tänkte fel förut på det jag sa och jag höjer lösensumman på mannen som tog min son" säger jag. "Jag höjer den med 2 miljoner kr till" säger jag sen och alla häpnar. "Jag vill ha tillbaka min son" säger jag sen och går sen tillbaka in. 


Sebastian's Perspektiv


Jag suckar av ilska när jag hör det Tommy sa på tv:n *Kan inte han bara betala pengarna för sin son?* tänker jag ilskett och ställer mig upp och sparkar iväg stolen och går ut. Jag går till gömstället när jag ser Agnes gå ut "hej, vart ska du?" säger jag och tittar på henne. Hon skakar huvudet och tittar på mig, jag går mot henne och tar hennes arm "du förstår mitt liv" väser hon och sliter till sig armen och går iväg. "Vem tror du att jag gör det här för?" säger jag och tittar på henne. 


Tommy's Perspektiv


Jag hör hur det ringer och jag springer mot telefonen och svarar och alla poliser sitter vid sina platser och lyssnar på samtalet via datorerna. "Vill du prata med din son?" säger han. "Såklart jag vill" svarar jag. "Pappa? Är du där?" hör jag Yohio säga svagt och oroligt sen försvinner rösten igen. "Åh Yohio" säger jag oroligt. "Så det var allt" säger mannen. "Nej, snälla låt mig prata med honom mer" säger jag. "Du fick prata med honom. Men nu lyssnar du" säger han sen. "Du har en till schans att betala, annars får du aldrig se honom igen" säger han. "Så vilket väljer du? Fortsätter du eller ska du betala?" säger han. Jag tittar mig omkring sen på Sara, hon tittar på mig oroligt och skakar på huvudet. "Nej" svarar jag. "Du kan inte vara så elak som du påstår, du kan inte röra honom. Du kan inte skada honom, vet du hur mycket pengar jag kan sätta på dit huvud?" säger jag. "Titta på din fru, titta på hennes oroliga ansikte" säger han. Jag tittar på Sara "Du vet vad jag kan göra med din son" säger han. "Vart är det du håller min son? I en håla? I ett mörkt rum? Du kommer få behöva vänja dig vid sona platser för jag kommer skaffa landets bästa poliser efter dig och jag kommer ägna resten av mitt liv att jaga dig" säger jag argt. "Hey, hey hey! Tror du att du kan spåra mig? Vem tror du att du är? Ge mig dina pengar!" skriker han argt. "Glöm det" säger jag argt. 


Yohio's Perspektiv


Jag sitter på golvet och skakar av rädsla medans jag hör hur Sebastian går fram och tillbaka och pratar med pappa i telefonen och han skriker och är arg. "Du fattar inte i vilken sits han sitter i, om jag inte får pengarna inom en timme så är pojken död!" skriker han. Jag skakar och tårarna bränner i ögonen *Snälla rädda mig* tänker jag och skakar mer. "Din idiot, du lyssnar ju inte. Jag dödar honom nu!" hör jag honom sen skrika och jag hör hur han går imot mig "Vill du ha honom? Vill du ha honom?" hör jag honom skrika. "Pappa!" skriker jag oroligt sen avlossas ett skott och jag hör mammas och pappas röster skrika ifrån telefonen.


Tommy's Perspektiv


Jag släpper telefonen i marken i samma sekund jag hörde skottet avlossas "Åh nej, vad har jag gjort?" säger jag och skakar. Jag står med huvudet ludad mot väggen och gråter och bankar i väggen "Vad har jag gjort?" skriker jag och gråter. Jag tittar sen på Sara och hon springer fram mot mig gråtandes och slår mig på kinden "vad har du gjort?! Han är död" skriker hon och gråter. Jag gråter och tittar på henne och 2 poliser tar bort henne. Andreas tittar på mig ledsamt.


Yohio's perspektiv


Jag skakar och tårarna bränner i ögonen på mig och någon lyfter upp mig. "Släpp mig" gråter jag. "Vad gör vi med pojken?" hör jag någon säga och jag hör hur de börjar packa sina saker. "Det är inte mitt problem längre" säger Axel. De lägger in mig i rummet igen och kedjar fast mig med handbojorna och lämnar rummet. Efter några minuter hör jag hur dörren öppnas och någon tänder lamporna, jag hostar och tittar upp även fast jag inte ser något. 


Sebastian's Perspektiv


Jag ser hur Axel och Erik packar in grejerna i bilen och jag ser inte Agnes någonstans. Jag flinar och tittar på dem, sen jag hemligt gick med i polisen så är det här min schans att få pengarna på ett annat sätt. Jag tar fram mobilen och ringer "hallå, jag tror jag har en möjlig kidnappning här" säger jag och ger dem adressen. "Bra, vi kommer snart" säger dem. "Okej, uppfattat" svarar jag och lägger på och går sen ut mot Axel och Erik. Jag tar fram pistolen och tittar på dem. De sitter i bilen och tittar på mig, jag tar fram polisbrickan "Polis!" skriker jag. Erik sätter då på motorn för att köra iväg, de kör mot mig och jag skjuter de båda. Jag går sen fram och torkar ordentligt av pistolen och lägger den i handen på Erik så det ser ut som han skjutit Axel och sig själv. Jag blir sen skjuten i axeln, jag vänder mig om och ser Agnes med en pistol. Hon ska skjuta mig igen men jag skjuter henne, jag haltar fram till henne och skyndar mig då jag hör poliserna komma. Hon ligger död på marken och jag tittar på henne. Poliserna kommer fram och jag skyndar mig in. Jag springer in och går in i rummet till Yohio, han ligger fastspänd i sängen och har tejpen kvar för ögonen. Jag flinar "Tack grabben, nu är du ennu en gång min biljett till pengarna" säger jag med ett flin och sätter mig ner bredvid honom på golvet. Jag hör hur dörren sparkas upp och poliserna stormar in, 2 kommer sen in till oss "Släpp vapnet" skriker dem. "Hey ta det lugnt, jag är polis" säger jag och visar brickan. 


Tommy's Perspektiv


Jag sitter i sovrummet och gråter och håller om Sara. Sen kommer Andreas in "Tommy, Sara" säger han och tittar på oss. Jag snyftar och tittar upp, han ler "vi har hittat honom. Han lever" säger han. Jag flyger upp av lättnad och gråter igen. Andreas tar oss till platsen som ligger mitt i stan och media samlas runt omkring oss. "Låt oss komma igenom, jag är fbi agent" säger Andreas och tar oss igenom folkmassan och in mot huset. "Yohio? Yohio?" ropar jag och följer efter Andreas. Vi går in och han ligger på sängen utmattad och smutsig i ansiket och trött. "Vem är det?" säger han trött. "Ta det lugnt, det är pappa" säger jag och tittar på honom. "Pappa" säger han och sträcker fram sin hand mot mig som är invirad i ett bandage. "Får jag hålla honom? Kommer han bli bra?" säger jag och tittar på läkaren. "Det är bra, han kommer klara sig. Han har bara ett riktigt fult sår på handen" säger han. Jag tar upp Yohio och håller honom i min famn och han tittar på mig med trötta ögon. "Ta det lugnt, mamma och pappa är här" säger jag och håller om honom. Sara tittar på honom och smeker honom på huvudet "Oroa dig inte hjärtat" säger hon med tårar. "Jag vill hem" säger han svagt. 


Yohio's Perspektiv


Jag hänger över pappas axel och håller om mina händer över hans hals. Media flockas omkring oss och jag tittar ner och försöker vänja mina ögon vid ljuset. De tar mig till sjukhuset och jag får sjukhuskläder och de lägger mig på sängen och sitter bredvid mig. Jag ska sen somna och pappa släcker lampan "Nej! Tänd lampan, tänd lampan!" skriker jag och skakar. Han tänder lampan fort och mamma håller om mig "Jag är rädd för mörkret, jag vill inte tillbaka till mörkret" säger jag och skakar. "Det är lugnt, mamma är här" säger hon och håller om mig. Jag nickar sakta och lägger mig sen ner och försöker lugna ner andningen. Jag somnar och vaknar sen nästa morgon och en läkare står bredvid mig "Är han alvarligt sjuk?" frågar mamma oroligt. Doktorn tittar på sina papper sen på oss "Han har förlorat en hel del näring och gått ner lite. Men annars är det inget livshotande" säger han och nickar. De nickar och mamma smeker mig på huvudet "Se bara till att han får i sig mycket nu och äter rätt. Hans sår på handen måste ni också rengöra" säger doktorn sen. "okej" säger mamma. Han nickar och går ut, jag tittar på mamma "När får jag gå hem?" frågar jag och tittar på henne. "Snart hjärtat, du måste bara bli bra först" säger hon. Jag nickar sakta och tittar sen ut och mamma smeker mig över håret. 


Så det var avsnitt 5 av Ransom


Hoppas ni tyckte om den^^ 


//Jonna

 

 

 
 
Ingen bild

j lönnkvist

26 april 2015 12:06

Wow här hände de saker känslorna gick varma

Kawaiigirl Kawaiigirl

8 maj 2015 19:54

ja, här händer det mycket

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kawaiigirl Kawaiigirl - 17 mars 2016 23:11

Konnichiwa!   Här kommer min nya novell som heter Yohio & Angel Hoppas ni gillar den^-^   Yohio´s Perspektiv Jag ligger i studio soffan och sover, jag vaknar sen av att något slickar mig på handen. Jag öppnar ögonen och ser Angel. Angel ä...

Av Kawaiigirl Kawaiigirl - 11 juli 2015 15:33


Konnichiwa!   Här kommer del 8 av Omoide   Hoppas ni gillar den^^   Yohio's Perspektiv   Efter ett de grep de som kidnappat mig så hamnar jag på sjukhus, doktorn undersöker mig men jag har inga alvarliga skador. "Så, får jag åka hem n...

Av Kawaiigirl Kawaiigirl - 11 juli 2015 00:08


Konnichiwa!   Här kommer del 7 av Omoide   Hoppas ni gillar den :)   Yohio's Perspektiv   Jag håller Jessie i handen och tittar på henne oroligt "Jag kan inte lämna dig" säger jag med tårar. Hon tittar på mig ledsamt "Jag vill inte fö...

Av Kawaiigirl Kawaiigirl - 10 juli 2015 15:32


Konnichiwa!   Här kommer del 6 av Omoide   Hoppas ni gillar den :)   Jessie's Perspektiv   Jag springer hem det fortaste jag kan och springer in "Mamma!" ropar jag. Mamma kommer ut från köket och tittar på mig "Vad är det?" frågar hon...

Av Kawaiigirl Kawaiigirl - 10 juli 2015 01:48


Konnichiwa!    Här kommer del 5 av Omoide   Hoppas ni gillar den^^    Yohio's Perspektiv   Jag sitter i mitt rum och tittar ut igenom fönstret, kan det verkligen stämma det som hon visade mig? Är de verkligen inte mina föräldrar? Jag ...

Presentation


Konnichiwa!!

Jag är Kawaiigirl och kommer skriva fanfics här :)
Det kommer vara Yohio och Seremedy fanfics :)

Ni får gärna ge mig idéer på vad jag ska skriva om :)

Hoppas ni kommer stanna här och följa mina fanfics^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards