yohioseremedyfanfics

Direktlänk till inlägg 23 april 2015

Ransom avsnitt 4

Av Kawaiigirl Kawaiigirl - 23 april 2015 10:28

Konnichiwa!


Här kommer avsnitt 4 av Ransom^^ 


Hoppas ni gillar den :)


Tommy's Perspektiv


Jag går mot bilen och packar ner väskorna, jag hoppar sen i och åker iväg. Medans en annan åker iväg den vanliga vägen för att locka bort alla journalister som fått reda på vad som hänt. Jag märker inte att en journalist och hans kameraman han fått syn på mig och åker efter. Men efter en stund ser jag dem i backspegeln *Tusan* tänker jag och försöker skaka av mig dem. Tillslut stannar jag och kliver ut och går till deras bil och öppnar dörren och tar bilnyckeln och slänger iväg den "Sluta följa efter mig! Ni sabbar min schans att få tillbaka min son!" skriker jag argt och går tillbaka med arga kliv till bilen och hoppar i och kör iväg.Det blir sen rött ljus och jag stannar och väntar på att få köra, jag tittar sen in mot en affär och en tv är på och de pratar om att Yohio blivit kidnappad. Jag suckar och tittar på tv:n och fäller en tår när de visar klipp på honom och man ser hans glada ansikte och fina leende. Jag märker inte att det blir grönt ljus och bilar tutar bakom mig. Men jag hör sen att min mobil ringer och jag svarar "Är du där snart?" frågar mannen. "Jag vet inte" svarar jag. "Kör dit nu" säger han. Jag svarar inte utan fortsätter titta på tv:n "Är du där? Tommy?" säger mannen. "hallå?" ropar han sen. Jag tittar på tv:n "Ändrade planer" säger jag sen. "va?" säger han förvånat. "Sätt på din tv, kanal 4 och fortsätt titta" säger jag. "Det tar nog inte så lång tid" säger jag sen. Han blir tyst "Fattar du vad jag säger?" säger jag. "din..." säger han och jag lägger på och kör iväg. Efter en stund stannar jag och rnger till Andreas och ber honom ringa ett viktigt samtal åt mig. 


En timme senare sitter jag i en tv studio och väntar på att kamerorna ska gå igång. "5,4,3,2,1, Kör!" ropar en kameraman och allt börjar. "hej, vi är här med stora nyheter. Ni vet ju att Yohio kidnappades sen 4-5 dagar tillbaka, och nu har hans pappa något att säga" säger programledaren och tittar sen mot mig. Jag tar ett djupt andetag och tittar mot kameran, "Hela världen vet nu att min son är kidnappad sen 5 dagar tillbaka bara för att en man ska få pengar." säger jag och suckar. "Yohio ser du det här, vi älskar dig" säger jag sen. "Och det här, är det som du vill ha som tog min son. Det här är din lösensumma" säger jag och pekar på alla 2 miljoner kronor som ligger på ett bord framför mig. "2 miljoner kronor i sedlar. Precis som du ville ha dem" säger jag. "Men, det här är det närmsta du kommer åt dem" säger jag sen. "Du kommer inte få en enda sedel av de här pengarna, det finns ingen lösensumma som kan betala för min son." säger jag. "Inte en sedel, inte en krona. Istället, så erbjuder jag den här summan på ditt huvud." säger jag. "Om du är levande eller död spelar ingen roll" säger jag sen. "Så jag gratulerar dig, du har precis blivit ett 2 miljoners kronor pris på lotto" säger jag. "Så vart du en går, vad du en gör så kommer de här pengarna följa efter dig för resten av livet" säger jag. "Och för att göra det hela intressantare så kommer jag påminna om det i tidningen varje söndag" säger jag sen. "Och det här är din sista chans, ge mig min son tillbaka levande och inte skadad, så kanske det blir en bra tid för dig i fängelset." säger jag. "Men du kommer inte få en enda sedel, det här är det närmsta du kommer åt dem" säger. "Du har en schans att göra det rätta, men sumpar du den schansen. Så må gud vara med dig, för ingen annan på jorden kommer vara det" säger jag sen och tittar in i kameran. Jag ställer mig sen upp och går iväg och plockar ihop pengarna på bordet och lägger tillbaka dem i väskorna. 


När jag kommer hem ser jag Sara sitta på soffan med tårar som rinner och hon håller i en tea kopp "Jag var tvungen" säger jag och tittar på henne. Hon skakar på huvudet och ställer undan koppen "Det behövde du inte" säger hon med tårar. Jag sätter mig på huk framför henne "Jag var tvungen, jag vet att han skulle ha dödat Yohio om han fick pengarna. Jag vet det" säger jag. "tänk efter, han är smart. Han vet vad han säger, han vet vad han gör" säger jag.


Yohio's Perspektiv


Jag hör hur dörren öppnas och någon sliter upp mig och tar loss handbojorna från mina händer och fötter. "Kom här!" skriker Agnes och går iväg med mig. Jag skakar "Vart tar du mig?" säger jag och skakar. "Tyst!" skriker hon och ger mig en örfil. Jag skakar och gråter, jag är trött och svag i kroppen. Jag har inte fått mat eller vatten på 5 dagar och jag är yr. Hon slänger sen in mig i en bil och åker iväg. Jag försöker sätta mig upp men orkar inte och jag ramlar bakåt. Efter en stund stannar hon och kliver ur och går iväg med mig, jag hör att någon annan är med och jag tror det är Martins bror Axel. Det är kallt och jag hör löv som prasslar, vi måste vara ute i en skog. Hon slänger ner mig mot marken och jag kvider till. Jag hör sen hur något hårt sätts ner mot marken, det låter som om någon gräver ett hål. "Nej, sluta!" skriker jag och försöker ställa mig upp. "Axel, gör något" säger Agnes. Han tar tag i mig och sätter tejp för min mun och knyter mina händer bakom ryggen. Jag gråter och skakar och ligger på marken. "Vad håller ni på med?" hör jag någon skrika. Det är Sebastian som kommer och jag hör hur han sparkar till Axel på benet "Vi måste sluta med den här lösensumman" säger Agnes. "Ingen slutar det här uppdraget" säger Sebastian och jag hör sen hur han går iväg. Jag skakar och gråter och tittar ner. 


Tommy's Perspektiv


Jag sitter i soffan och Andreas kommer in och sätter sig bredvid mig "Du, du har satt din son i en stor fara nu. Gå tillbaka och ta tillbaka det du sa. Betala honom bara och efter det så fångar vi in den jäveln och sätter honom i fängelset" säger han och tittar på mig. "Jag vet att vi kommer få din son tillbaka, tro mig" säger han och tittar på mig. Jag skakar på huvudet "Jag tar inte tillbaka det, jag vet vad jag gör. Tro mig" säger jag och ställer mig upp och går iväg. 


Yohio's Perspektiv


De tar mig tillbaka och Agnes knuffar ner mig i sängen och jag faller ner mot sängen med ett stön. Hon sliter av mig tejpen från munnen och jag kvider till. "ät" säger hon och matar mig med något. Jag sväljer "tack" säger jag tyst och svagt. Hon slutar ställer sig upp och kedjar fast mig med handbojorna igen och lämnar rummet. 


Tommy's Perspektiv


Jag tittar på tv:n och många människor påstår att jag riskerar min sons liv, de säger att de själva skulle betala. Så tänkte jag först med att jag skulle betala han som tagit min son, men jag vet hur han tänker. Jag vet vad jag gör, de skulle också tänka likadant om samma sak hände dem själva. Jag ser sen hur Sara står och pratar med någon som jobbar här och hon håller i en lapp där det står "Sara, ensam. 14:00". Jag tittar på henne. 


Yohio's Perspektiv


Jag hör hon någon tänder lamporna i taket och någon kommer in. Jag försöker sätta mig upp och tittar mig omkring. "Vem är det?" säger jag svagt och jag hör sen ett knäppande ljud som om någon fäller upp någonting. 


Så det var avsnitt 4 av Ransom^^ 


Hoppas ni gillade avsnittet^^ 


//Kawaiigirl

 

 

 
 
Ingen bild

j lönnkvist

23 april 2015 11:35

Oj där hände mycket
hur ska de gå för Tommy,Sara och YOHIO

Kawaiigirl Kawaiigirl

23 april 2015 11:46

Ja, nu börjar det hända saker

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kawaiigirl Kawaiigirl - 17 mars 2016 23:11

Konnichiwa!   Här kommer min nya novell som heter Yohio & Angel Hoppas ni gillar den^-^   Yohio´s Perspektiv Jag ligger i studio soffan och sover, jag vaknar sen av att något slickar mig på handen. Jag öppnar ögonen och ser Angel. Angel ä...

Av Kawaiigirl Kawaiigirl - 11 juli 2015 15:33


Konnichiwa!   Här kommer del 8 av Omoide   Hoppas ni gillar den^^   Yohio's Perspektiv   Efter ett de grep de som kidnappat mig så hamnar jag på sjukhus, doktorn undersöker mig men jag har inga alvarliga skador. "Så, får jag åka hem n...

Av Kawaiigirl Kawaiigirl - 11 juli 2015 00:08


Konnichiwa!   Här kommer del 7 av Omoide   Hoppas ni gillar den :)   Yohio's Perspektiv   Jag håller Jessie i handen och tittar på henne oroligt "Jag kan inte lämna dig" säger jag med tårar. Hon tittar på mig ledsamt "Jag vill inte fö...

Av Kawaiigirl Kawaiigirl - 10 juli 2015 15:32


Konnichiwa!   Här kommer del 6 av Omoide   Hoppas ni gillar den :)   Jessie's Perspektiv   Jag springer hem det fortaste jag kan och springer in "Mamma!" ropar jag. Mamma kommer ut från köket och tittar på mig "Vad är det?" frågar hon...

Av Kawaiigirl Kawaiigirl - 10 juli 2015 01:48


Konnichiwa!    Här kommer del 5 av Omoide   Hoppas ni gillar den^^    Yohio's Perspektiv   Jag sitter i mitt rum och tittar ut igenom fönstret, kan det verkligen stämma det som hon visade mig? Är de verkligen inte mina föräldrar? Jag ...

Presentation


Konnichiwa!!

Jag är Kawaiigirl och kommer skriva fanfics här :)
Det kommer vara Yohio och Seremedy fanfics :)

Ni får gärna ge mig idéer på vad jag ska skriva om :)

Hoppas ni kommer stanna här och följa mina fanfics^^

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards